Pages

Saturday, May 14, 2011

uitm see u soon


olla3..korang3..penat la.ritu aku dah tulis dah benda ni..tapi disebabkan blog buat hal..tak lekat post ku...uhuk..cedih kan..haa,21 ni aku akan pergi ke perak..wahhh,melancong ye kau dila..pala otak mu..aku dapat uitm perak,sri iskandar la..oppps,sorry,TERkasar bahasa..hee.aku dapat .ritu sehari aku ta buka FB,buka2 je,tetiba ada orang add ku dalam group junior uitm SI,fulamak..excited gila siot..btw.tanx anda..skurang2nya leh kenal2 dulu kan sebelum masuk..tengah sonok baca diowg punya post..ada 1 post ni diowg suruh tik pada kos masing2 ,.aku dengan bangganya tik la kos aku,diploma in statistik..korang taw x,dalam suma list 2,.kos aku ja only 1 vote..hey..only me..where's the others..majuk la camni..then ,tanya la diowg tada sesapa ke amek statistik..diowg kata statistik ni susah..memerlukan math yg begitu kuat..hoho..begitu mendebarkan diri ini..laen tanya,laen yang jawab..tapa3..naseb aku minat math..hmm.adilah adnan.u can do it right..

Friday, May 6, 2011

sonoknyeeee

wah,,alhamdulillah,,rini ku check upu..ku dpt uitm,diploma statistik...tapi tataw lg tempat dy kat mana..esok bru dapat..opz ta dekat n tak jaoh cgt la..hee~.tp ku sonok cgt dpt kos 2...tanx uitm coz sudi trima saya..haha

hafizzainal's contest - senyuman mahal

haa,,rini ku ditag oleh eyka dlm 1 contest ni..tanx ya dear..so aku yg tada keja ni nak join la juga contest ni..huhu..saja  sonok2 la katakan
nak join gak meh klik sini
ku pown tataw nak letak pic pa,,hentam sajala noh.hee,,so,aku nak letak pic ni lah


haha,siyez tataw nak ltak pic pe,,.ku hentam jew la..haa,pic ni msa aku dipaksa jalan2 ngn family ku
besa r..ku liat tol bab nak g umah sedara ni..tgh2 marah n x ska 2,smpat lg snap pic ni..hee~,
amacam,,mahal x3??ta  mahal..nanges ku nnt kang..ngee~

k,,skunk  saya kan,sy kan,.
..nak tag dyorng ni.