Pages

Saturday, May 14, 2011

uitm see u soon


olla3..korang3..penat la.ritu aku dah tulis dah benda ni..tapi disebabkan blog buat hal..tak lekat post ku...uhuk..cedih kan..haa,21 ni aku akan pergi ke perak..wahhh,melancong ye kau dila..pala otak mu..aku dapat uitm perak,sri iskandar la..oppps,sorry,TERkasar bahasa..hee.aku dapat .ritu sehari aku ta buka FB,buka2 je,tetiba ada orang add ku dalam group junior uitm SI,fulamak..excited gila siot..btw.tanx anda..skurang2nya leh kenal2 dulu kan sebelum masuk..tengah sonok baca diowg punya post..ada 1 post ni diowg suruh tik pada kos masing2 ,.aku dengan bangganya tik la kos aku,diploma in statistik..korang taw x,dalam suma list 2,.kos aku ja only 1 vote..hey..only me..where's the others..majuk la camni..then ,tanya la diowg tada sesapa ke amek statistik..diowg kata statistik ni susah..memerlukan math yg begitu kuat..hoho..begitu mendebarkan diri ini..laen tanya,laen yang jawab..tapa3..naseb aku minat math..hmm.adilah adnan.u can do it right..

No comments: