Pages

Saturday, July 23, 2011

adoiii..rosak2

rini aku ptong rambut...tapi kat rumah ja..tapi kak aku potong,,slalu mama aku...aku punya la ketaq weh...kak aku 2 bukan boleh sangat..melalut ja lebih..heee..soe ye kak..so ,potong pnya potong...aku rasa lagi teruk kot rambut aku..ahaha..nak tergelak pun ada..hampeh tol...tengah cedih r ni...rmbut2.,,srabut pala aku ni..hehe

Friday, July 22, 2011

saya gumbira!!!!!

heee...masuk2 dah sengih an..maw tak sengih..rini aku gumbira siot..dapat fon baru..(act an,,bli sendiri je)hehe..dlu tingin sangat na beli fon touch screen ni..tup2 depan mata..maw ta syiioookkk.aha..hari 2 dapat laptop..sekarang fon..wah2...besh3..ngee..yang taleh blah ,22 warna putih kot...suci gitu..haha..na tengok tak aku punya lappy n fon..tengok ja taw...nak amek????hee..maap la eh..tengok ja boleh..

Tuesday, July 19, 2011

malaz


huihh,,pjam celik2 dah 5 hari aku dok kat rumah ni...kenapa eh??asal balek rumah je,malas.buku langsung tak pegang..dah la lepas cuti ada test..lingkup2.asal na pegang buku ja..nampak ja laptop depan mata..komfem2 la tak jadi pegang buku..hee..bila nak study ntah..tapi kat u rajin plak aku ni...hahahah..(skali skala nak bangga diri)..malas3!!!!tu ja yang mampu aku kata sekarang...ngeeee
kekadang aku tertanya gak la ...kenapa aku malas eh??????sesapa ada jawapan,,,gtaw aku nah nanti..aha
sampai kekadang law aku malas sangat aku tido je..sambil jalan pon leh tido kot..hek3..besa r tu..kalaw kat rumah..kompom2 r slalu bangun lambat...ish3..teruk an...ehe..e2la diri aku...tiap orang ada kebaikan n keburukannya kan,..aku pun manusia biasa ja kot...ayat agak skema la plak rini..pa2 ja la...ho2

Monday, July 18, 2011

hmmm..ku na story mory cket..about my beloved sister n brother.but not da true sister n bro la..haha..they always make me laugh...when i feel sad..they will make me hepi...hahah..buruk meh cakap bi ni..dah tak reti tu tak reti jugak la..mereka inilah yang selalu menghiburkan aku..tiada siapa melainkan mereka..hak3..hmm.tamaw cta pnjang2..juzz na hiburkan ati ni ja pn.ngee
opzzz soe,tercuri pic anda plak..act ada 2 lg,,1 boy n 1 gurl..tp pic depa tadak..almaklumla ..hot stuff ..ahahaha..all of them are my beloved..true beloved????????oh no..i still single ma..
 hey syg!!hee..rini tada cta besh la..tataw na 2lis pa..aku act tengah serabut ni.dok pikir akaun aku..dulu siyes aku tak minat akaun ni..tub2 masuk u kena blajar akaun..what da......!!!!!.so sekarang tengah cuti ni ingat na preview ar balek..tp haram taleh paham gak...adoiii,penat tol..macam mana la nak dapat dekan ni adilah...tapa la,,aku try la.insyaAllah bleh an...cayok2!!u all plz give me ur support k..hee

Saturday, July 16, 2011

my ASUS laptop

slm everyone!!!!!wahhh..lma siot ta update blog ni...ri2 lpa pasword..nseb dah ok..hee..rini an..besh gla..aku kluar g kndri.then na p merbok,,otw na g sana,aku ttdo,,tgh khusyuk tdo,,tgk2 abah ku brenti kat pc fair...huih,,ku pn heran napa tetiba brenti...taw ak pa jd..abah ku bli laptop kat ku siottt..gla2 la ..besh cgt ni.mcm na lompat2..hek3..tanx abah n mama..tayunk u all very da close2..aha