Pages

Saturday, December 3, 2011

just ignore dis post

mak ai..lama kot x update blog ni..okay,,aku siap bawa penyapu n mop skali ni..nak kemas blog yg bersarang ni..dah 2 minggu aku jd budak part 2 weh..kira ada junior r..#bajet siot (padahal sama umo je)..tw x..even baru 2 mggu stdy..assingnment gila bapak banyak ..x terbuat aku..macam nak campak je semua buku 2..okay..stop takat 2..xceli kn ,aku nak crita pasal semalam ni..semalam ramai yg kehabisan kredit..#mak ai..geli pulak dgn ayat skema aku ni..ramai r datang bilik aku..nk topup la kan..(tgh promote ni)..ada la sorang budak part 1 ni..punya la ramah..x terlayan aku ..tyme dy tengah cakap uh,dengan chomelnya dy pggil aku akak..how cute it is right..=)..dah 2...tyme dy balek bilik..aku pn masukkan la topup..taw x..dr ujung bilik dy uh,dy bleh plak jerit kat kat aku..AKAK...TIMA KASIH!!!.mak ai..budak ni la..pastu ,asal aku lalu bilik dy je..dy jerit AKAK!!!.ayyoo..aku bukan pe.cuba la kalaw dy taw yg aku ngn dy ni sama umo je..msti dy glabah bewak an..hahakzz..

No comments: